In mijn praktijk, M-Age Skin Care komen huidverbetering en ontspanning samen. Ik zorg ervoor dat uw huid fris, straalt en in top conditie is. Ik geloof dat iedereen mooi oud kan worden, uw leeftijd hoeft uw uiterlijke niet te verraden. Het is maar een nummer.

Ik werk daarom in mijn praktijk met alleen hoogwaardige cosmeceuticals met lichaam eigen werkstoffen die resultaat opleveren.

Alpha-H is een professioneel merk dat zich specifiek richt op huidverbetering. Het Australische merk werkt daarom uitsluitend hoge percentage van de door dermatologen meest gewaardeerde ingrediënten, zoals glycolzuur, retinol, melkzuur, hyaluronzuur, peptiden en vitaminen A, B, C, en E.

Alpha-H staat garant voor:

*duurzame verpakkingen, recyclebaar

*nagenoeg alle producten zijn vegan. 

*de producten van Alpha-H zijn vrij van plastics.

*het gebruik van palmolie wordt beperkt, zonder negatieve invloed op milieu, ecosysteem of gemeenschappen.

De salon straalt rust en warmte uit en staat voor kwaliteit.  Ik ben een hoog opgeleide huidspecialiste in de dermatologische kant met jaren ervaring. U bent dus in goede handen.

Alle behandelingen zijn incl. een aangepaste gezichtsmassage en het bijwerken van de wenkbrauwen.

Druk op het plusje als u meer wilt weten over een bepaalde behandeling.

 

 

RADIO REFREQUENCY TRIPOLAR Lichaam per zone
De werking van de RF Tripolar is zeer plaatselijk. Daarom kan de behandeling overal op het lichaam worden toegepast zoals: heupen, billen, aan de binnenzijde van de armen of op de buik.

UNIVERSAL CONTOUR WRAP 2 u 30 minuten
UCW is een lichaamsbehandeling. Het verwijdert dode huidcellen, reinigt de huid, ontgift het lichaam, verstrakt de huid en maakt littekens, striemen en cellulitis minder zichtbaar. Ook garandeert het een groot en blijvend centimeterverlies en zorgt het voor versteviging en verstrakking! Het komt vaak voor dat je na een kuur van meerdere behandelingen een kledingmaatje kleiner nodig hebt.
HENNA BROWS 55 minuten
Henna brows is anders dan gewoon verven omdat niet alleen de haren maar ook de huid wordt geverfd, hierdoor lijken de wenbrauwen voller.
LASH LIFTING ( LVL) 60 minuten
Lash lifting of wimperlifting is een behandeling van de eigen wimpers zonder valse wimpers aan te brengen. De wimpers worden gekruld vanaf de wimperrand. Mascara en wimperkrultang worden hierdoor overbodig.
LASH LIFTING incl. verven 75 minuten
Na een lash lifting kan de wimpers geverfd worden wat een intense oogopslag geeft.
SKIN ANALYSIS
Hoe meer inzicht wij in de conditie van uw huid krijgen hoe beter wij behandelingen en resultaten kunnen afstemmen op uw huid en wensen. Natuurlijk kunnen wij met het blote oog na jaren lange ervaring heel veel vaststellen. Maar het proces van uw huid begint altijd in de diepere lagen en komen pas in de loop der tijd naar uw huidoppervlak.

Met de wetenschappelijke huidanalyse apparaat kunnen we verschillende metingen verrichten om zo de structuur en conditie van jou huid objectief te beoordelen. De huidanalyse vindt plaats voorafgaand aan de behandeling of product advies.

Tijdens de analyse wordt er zoveel mogelijk informatie over uw huid verzameld, leggen we u wensen en de mogelijkheden naast elkaar en vertellen we u graag hoe wij samen het mooiste uit uw huid kunnen halen.

Het systeem meet o.a volgende zaken:

– hydratatie van de huid
– droogheid van de huid
– rimpelvorming van de huid
– vetgehalte van de huid
– elastische eigenschappen van de huid (biologische huidveroudering)
– huidpigmentatie en roodheid

Wilt u weten:

– hoe u uw huid kunt laten stralen?
– hoe u uw huidprobleem aan kunt pakken?
– hoe u uw huid zicht- en merkbaar kunt verbeteren?
– hoe u uw huid in optimale conditie kunt brengen en tot op latere leeftijd ook kunt houden?

Een huiddiagnose is de basis voor een goed en compleet huidadvies.

Bent u benieuwd of u de juiste huidverzorgingsproducten gebruikt?

Maakt u dan een afspraak voor een wetenschappelijke huidanalyse.

De kosten van een uitgebreide huidanalyse bedragen €30,-

Bij aankoop van de door ons geadviseerde producten vervallen deze kosten. Wanneer u de geadviseerde producten blijft gebruiken zijn de tussentijdse controles geheel gratis. Door middel van deze controles kunt u er zeker van zijn dat u het gehele jaar door de juiste verzorgingsproducten gebruikt.

MEET & TREAT FACIAL incl. intakegesprek 60 minuten
Deze behandeling is geschikt voor mensen die kennis willen maken met mij, mijn salon en de producten. Reiniging, Epileren, Micro scrub, Comedonen/Milia verwijderen, Masker, Serum, Dag-verzorging
SPRINGTIME FACIAL BOOST EXPRESS 60 minuten minuten
Bereidt de huid optimaal voor op de zon! In de lente en zomer komen er meer vrije radicalen in de huid vrij als gevolg van de sterkere Uv-Straling. Door het antioxidant gehalte in de huid vooraf te verhogen, is de huid beter bestand tegen de zon en in staat om vrijkomende vrije radicalen te neutraliseren. Zo wordt onnodige zonschade voorkomen. In de zomer verliest de huid bovendien bovengemiddeld veel vocht; dus ook het vochtgehalte in de huid wordt met deze facial op peil gebracht.
LIQUID GOLD FACIAL 60 minuten
Geschikt voor voor veel huiden: onzuiver, vaal, dof, pigment, verslapt, zonbeschadigd, vocht arm.

 

AFTER SUN FACIAL 60 minuten
Deze verkoelende, kalmerende en hydraterende gezichtsbehandeling is perfect voor de zomermaanden. Heerlijk verfrissend op warme dagen en dé perfecte remedie bij een door de zon geïrriteerde, trekkerige of verbrande huid.
AUTUMN/WINTER FACIAL 75 minuten
Een intensieve behandeling die de huid prikkelt tot herstellen in de frisse en koude maanden wat zorgt voor een waar boost effect.
REDNESS ALERT FACIAL 65 minuten
Deze behandeling is speciaal ontwikkeld voor klanten met rosacea, de gevoelige huid, een huid met flinke roodheid of actieve acne.
SKIN FITNESS FACIAL 75 minuten
Geef je huid een boost met deze heerlijke maar intensieve en doeltreffende gezichtsbehandeling. Deze behandeling is aan te raden in een kuur verband voor verstevigen, liften, egale teint, goede doorbloeding en vervaging van fijne lijntjes.
SKIN PEEL FACIAL 60 minuten
Dit is een peeling of wel AHA peeling behandeling. Afhankelijk van het huidtype, en de probleem kies ik de geschikte AHA peel.
BIOPLUSE FACIAL THERAPY 75 minuten
BioPulse Therapy is een intensieve huidherstellende behandeling op basis van biochemie. Het is ontworpen om snel de gezondheid en het natuurlijk functioneren van de huid te herstellen. Dit gebeurt door het stimuleren van de bloedcirculatie met zuurstofrijk bloed, een sterke enzymatische werking en lymfedrainage.
MESOECLAT FACIAL 75 minuten
De Mesoeclat methode is speciaal ontwikkeld om het verdedigingsmechanisme van de huid te activeren. De cel vernieuwing in de huid wordt gestimuleerd, waardoor uw huid zijn vitaliteit en elasticiteit weer terugkrijgt.
RADIANCE DNA FACIAL 120 minuten
Deze behandeling formule heeft een medisch effect en komt tot in de diepe huidlagen waar normaal gesproken een product niet kan komen. +/- vanaf 55 jaar.
STEM CELL FACIAL 90 minuten
De stem cell behandeling is een cel regenererende anti-aging behandeling op basis van plantaardige stamcellen. Stimuleert de celregeneratie, verbetert en verstevigt de huidkwaliteit en -textuur.
MICRODERMABRASIE FACIAL 60 minuten

Microdermabrasie is de veilige manier om je huid mechanische te Peelen door middel van kristallen.

De behandeling stimuleert de aanmaak van collageen en elastiek vezels, als resultaat een strakker, gladdere en frisser huid.

Na een Microdermabrasie behandeling is het van belang dat de huid goed gevoed wordt. Hierin adviseer ik u graag.

MICRONEEDLING FACIAL MET DERMAPEN 4 60 minuten

Microneedling met de Dermapen 4 is een behandeling waarbij de huid op zachte en gecontroleerde wijze doelgericht en met vooraf bepaalde diepte wordt geperforeerd met zeer fijne naaldjes van chirurgisch staal. De huid wordt zo aangezet tot het aanmaken van collageen en elastine.

De volgende resultaten kunnen worden behaald na een behandeling met de Dermapen 4:

 • Vermindering rimpels;
 • Poriën worden minder zichtbaar;
 • De huid wordt gezonder en daardoor weerbaarder;
 • De huid zal zich herstellen en vernieuwen, er is nieuw collageen aangemaakt en de huid wordt strakker, gladder en steviger;
 • Littekens worden gladder, minder zichtbaar en egaler;
 • Vermindering en herstelling van de couperose huid en Rosacea;
 • Verminderen van pigmentvlekken;
 • Stimuleert de doorbloeding;
 • Verdunnen van de hoornlaag.
ACNE FACIAL THERAPY 90 minuten
Heeft u last van acne of acne litteken en wilt u daarvan af?

M-Age Skin Care heeft jarenlange ervaring in het behandeling van acne en acne litteken. Door middel van een eenvoudig 3-stappenplan wordt de probleem van acne vanaf de kern aangepakt waardoor de roodheid, ontstekingen en littekens worden verminderd met als gevolg frissere, egalere en verfijndere poriën.

Het 3-stappenplan houdt het volgende in:

 • Aanpak van binnenuit.
 • Aanpak van buitenuit.
 • Verzorging voor thuis.

M-Age Skin Care is aangesloten bij het Anbos en staat ingeschreven in het AGB-register waardoor u in aanmerking kan komen voor vergoeding vanuit uw zorgverzekering.

COSMELAN 60 minuten
M-Age Skin Care is een door  Mesoestetic erkend instituut voor de behandeling van pigmentvlekken zoals melasma of wel zwangerschapsmasker en hyperpigmentatie (zonbeschadiging).

Voor dit soort huidproblemen gebruikt M-Age Skin Care het product Cosmelan.

De Cosmelan behandeling van Mesoestetic wordt wereldwijd al meer dan 25 jaar erkent door artsen en huidspecialisten als de meest efficiënte kuur behandeling tegen pigmentvlekken. De behandeling vermindert de pigmentvlekken tot 95%. Daarnaast vermindert de behandeling de tekenen van huidveroudering, regelt het de vetafscheiding, worden poriën verfijnd en wordt het ontstaan van nieuwe vlekken voorkomen. Het is de meest doeltreffende behandeling met bijpassend thuis verzorging voor alle huidtypes met bewezen werkzaamheden.

Plan van aanpak:

Cosmelan pigment behandeling, een kuur behandeling van 3 maanden. De kuur behandeling bestaat uit:

 • Intake met foto’s voor de behandeling
 • Makkelijk en duidelijk stappenplan.
 • De behandeling.
 • Uitleg over wat na de behandeling te doen waaronder het geven van een thuisproductenset.

Cosmelan is een pigmentbehandeling die bestaat uit een cosmelan masker & cosmelan producten voor thuis. Het is een kuur om pigmentvlekken te verminderen en het ontstaan daarvan onder controle te krijgen.

RADIO FREQUENCY TRIPOLAR
Radio Frequentie Tripolar is een niet-chirurgische facelift behandeling die zeer gewild is om zijn huid verstevigende eigenschappen.

RF Tripolar (radiofrequentie) is de meest spectaculaire techniek voor huidverstrakking en verbetering. Dit systeem werkt door zeer nauwkeurige RF Tripolar op het bindweefsel en de opperhuid zonder het overige weefsel aan te tasten. Uw huid  wordt strakker door de aanmaak van nieuw collageen. Uw stofwisseling en bloedcirculatie worden verbeterd en de afvoer van vet en afvalstoffen wordt gestimuleerd.

Voordelen:

 • De structuur van uw huid verbeterd en rimpels vervagen
 • Verbeterd de aanmaak van collageen
 • Verbeterd diepe rimpels
 • Verstevigend de verslapte huid in het gezicht, denk ook aan de kin, kaaklijn en hals
 • De werking van de RF Tripolar is zeer plaatselijk. Daarom kan de behandeling overal op het lichaam worden toegepast zoals: in het gezicht voor de correctie van de gezichtscontouren, rondom de ogen, decolleté, hals, heupen, billen, aan de binnenzijde van de armen of op de buik.

Tijdens een vrijblijvend en gratis consult kunnen we u informeren over uw huid en zullen we u vertellen welke behandeling bij u past. Afhankelijk van het soort huidprobleem zullen wij aan u een behandeling adviseren en hiervoor een behandelplan opstellen.

ULTHERAPY FACIAL 60 minuten
De Ulthera behandeling  of wel Ultherapy is een niet chirurgische behandeling om de huid optimaal te liften. De behandeling wordt uitgevoerd met hoog intensief gefocuste ultrasound. Het is een beproefde methode om de conditie van de huid te verbeteren. Dit gebeurt op een natuurlijke manier, zonder snijden.

De Ulthera behandeling heeft als doel om huidverslapping tegen te gaan, met een verbetering al na slechts één behandeling (30 – 90 minuten) afhankelijk van het te behandelen gebied.

De Ulthera behandeling is geschikt voor:

 • Het liften van de wenkbrauwen.
 • Het verbeteren van neus-lip-plooien.
 • Het corrigeren van een vage kaak.
 • Het verstrakken van bij een dubbele kin.
 • Het verstrakken van een “losse” nek.
 • Het verfijnen van fijne lijntjes en rimpels.
 • Het verfijnen van grove poriën.

Eén behandeling is voldoende om het proces op gang te brengen. Het beste resultaat wordt zichtbaar na 2 à 3 maanden. Tot zelfs na 6 maanden worden nog verbeteringen geconstateerd.

Na de Ulthera behandeling kunt u gewoon door met uw dagelijkse bezigheden, er is geen hersteltijd nodig.

De Ulthera behandeling is niet geschikt voor personen die onlangs zijn behandeld met botox of fillers.

Ook is deze niet geschikt als u:

 • Zwangerschap bent.
 • Last hebt van stollingsstoornissen.
 • Als heeft van hart, lever en/of nier insufficiëntie.
 • Een stoornis heeft aan uw immuunsysteem.

Wilt u de conditie van uw huid verbeteren of er jonger uitzien en dit het liefst doen zonder snijden en zonder downtime, dan is Ulthera behandeling de oplossing!

PERFECTION LIFT 105 minuten

Een behandeling dat de huid revitaliseert door een uniek fusion peeling complex van diverse fruitzuren en enzymatische ingrediënten. De behandeling zorgt voor een liftend en verhoogt de vochtcapaciteit in de dermis.

Een ontspannende behandeling voor de hals en het gelaat, met exclusieve ingrediënten, met herstellende en liftende werking. Deze behandeling gaat gepaard met een aangepaste verstevigende massagetechniek.

DERMAPLANNING 60 minuten
Bij deze behandeling worden je donsharen en dode huidcellen verwijderd van je gezicht met een speciale scalpel voor dermaplaning. Het mesje schraapt alle dode huidcellen en donsharen weg, waardoor je een zachte en gladde huid krijgt met een heldere teint.
COUPEROSE en /of STEELWRATJES/FIBROMEN 30 minuten
Heeft u last van ontsierende plekjes op uw huid zoals couperose, spinaevi, steelwratjes of rode adertjes?

M-Age Skin Care gebruikt de electro coagulatie methode.

Door middel van wissel en gelijkstroom worden deze oneffenheden effectief behandeld.