Verhelderende behandeling van Mesoestetic® bestaande uit een kuur van 5 behandelingen. Een ontspannende behandeling voor de hals en het gelaat met exclusieve ingrediënten, heel verhelderende en antioxidante werking. Versterkt de celwand en verzacht expressielijntjes. Deze behandeling gaat gepaard met een bijbehorende energetiserende massagetechniek.

De anti-agingbehandeling, bestaande uit een kuur van 5 beurten met een maximum concentratie aan vitamine C.

Door haar ontstekingsremmende eigenschappen vermindert Energy C post solaire erythema (UVA en UVB fotoprotectie). Energy C verhoogt de collageensynthese, voorkomt vroegtijdige fotoveroudering en zorgt zo voor minder expressielijntjes en fijne rimpels.

Voor wie?

Tot de leeftijd van 30 jaar. 
Voor de vale, doffe, gepigmenteerde huid, de rokershuid of na een langdurige ziekte. 

Effect?

Heeft een antioxidant, hydraterend en energiserend effect. Unificeert uw huidskleur en zorgt voor een lumineus, verhelderend effect.

Dit pack bevat: 

  • Energy C Serum: Hoog geconcentreerd serum met een revitaliserend effect. Verstevigt het celmembraan en zorgt zo voor minder expressielijntjes en fijne rimpels. Wordt aangebracht met een specifieke 15 minuten durende energie gevende massagetechniek.
  • Energy C Crystal Fiber Mask: Vervaardigd voor medisch gebruik met 3D nano-vezels, 100% natuurlijk. Voor gelaat en hals. 100% natuurlijk met een vacuum effect om zodoende de actieve stoffen dieper in de huid te laten indringen. Onmiddellijk lifting effect.
  • Energy C Intensive Cream: dag- en nachtcrème inbegrepen in het pack voor thuisgebruik

Wilt u een afspraak maken voor deze behandeling, klik dan op de knop of stuur een e-mail naar info@m-age.nl.

U kunt natuurlijk ook bellen naar 06 105 90 322.