na
Na 8 behandelingen
voor
Voor de behandeling

Wie kent ze niet: de bubbeltjes en de kuiltjes. Hoe cellulite ontstaat en of het erfelijk bepaald is weet niemand met zekerheid te zeggen. Waarschijnlijk wordt cellulite veroorzaakt door een combinatie van factoren waaronder levensstijl, dieet, gebrek aan lichaamsbeweging, hormonale veranderingen en ouder worden. Oestrogeen zou één van de veroorzakers van de gehate kuiltjes zijn.

 

Cellulite wordt als de meest hinderlijke cosmetische aandoening ervaren.

Meestal bevinden deze knobbeltjes zich op de voor-, zij- en achterbenen.

Ook zijn de billen vaak een verzamelpunt voor deze ontsierende verhardingen. Deze verhardingen zijn het gevolg van langdurig oedeem (vochtophoping) en slechte doorbloeding van het bindweefsel.

Gevolg hiervan is dat het lichaam met een chronische ontsteking reageert (cellulitis).

Merendeels zijn het vrouwen die ermee te maken krijgen en eronder lijden. Cellulite komt niet alleen bij zwaardere vrouwen voor maar betreft bijna net zo vaak de slanke vrouw of man.

Of u uw lichaam wil verbeteren (buik, bovenarmen, billen, benen ), cellulite verminderen, Tripolar Radio Frequentie behandelingen maken het mogelijk.

Voor wie is deze RF instant lifting behandeling bedoeld?

In geval van minder ernstige cellulite werden met de Rf behandelingen (radiofrequenties) goede resultaten behaald. De huid wordt veel strakker en gladder mede doordat het collageen weer beter aangemaakt wordt. Na enkele behandelingen (6 á 8) om de 14 dagen is een reductie van de omtrek, van bijvoorbeeld het been, goed zichtbaar. De cellulite helemaal verwijderen zal niet bij iedereen mogelijk zijn, wel kan een duidelijke verbetering behaald worden.

Is de RF instant lifting behandeling pijnlijk?

Nee, aangename warmte is het enige dat u tijdens de behandeling voelt. Om het behaalde resultaat te behouden worden 2 á 3 behandelingen om de 6 maanden aanbevolen.

De huid wordt strakker, gladder en krijgt haar gezonde jonge glans terug. De mogelijkheden van deze veilige en nieuwste techniek zijn:

  • Face en bodyshaping.
  • Huidversteviging.
  • Reductie van cellulite.
  • Textuur verbetering van de huid, bijvoorbeeld: lovehandels.
  • Reductie van plaatselijke vetophoping – buik, binnenkant dijen, etc.

Maak snel een afspraak voor een gratis en geheel vrijblijvend intake-gesprek!