Welcome
Welcome
Welcome

 

Skinphilosophy- We Love Your Skin
Skinphilosophy is een innovatieve cosmeceutical lijn gecreëerd door een internationaal team van experts: Beauty Creator Laboratorie.

Het hoofd concept van Skinphilosophy is support en re-generatie van de huid functies. Dit geeft verbetering en optimaal functioneren van de huid eigenschappen op cellulair niveau. Huid verzorging die er voor zorgt, dat na geavanceerde analyse effectieve regeneratie een huideigen-hydratatie tot stand komt.
Mesoestetic is één van 's werelds meest geïnspireerde en technologisch geavanceerde medische huidverzorgingsbedrijven, met het hoofdkantoor in Barcelona. Daar worden continu innovatieve gezichts-, zonbeschermings- en lichaamsbehandelingen ontwikkeld. De medische expertise, de exclusieve ingrediënten en het voortdurende onderzoek resulteren in wereldtop producten, zoals Cosmelan, Depigmentatiebehandeling, Mesoéclat, Energy C, Collagen 360°, Stem Cell en Radiance DNA anti-agingbehandelingen. Alle producten voldoen aan strikte farmaceutische normen die veilige, snelle en gegarandeerde resultaten opleveren.

Deze uitzondelijke eigenschappen worden verder gedragen in de productlijn voor thuisgebruik. Test ze. U zal versteld staan van hun ongezien resultaat.
Image Skincare. Live now Age later

IMAGE skincare producten worden ontwikkeld door artsen, dermatologen en huidspecialisten. Deze specialisten werken uitsluitend met de meest effectieve farmaceutische ingrediënten voor maximale resultaten bij huidverzorging en huidproblemen. Alle producten werken op celniveau en realiseren optimale voeding, correctie en bescherming van de huid.
De filosofie: een mooie huid begint met een gezonde huid!
Laviesage nutricosmetics zijn specialistische supplementen voor cosmetische doeleinden zoals anti-aging, huidverjonging, huidverbetering en het oplossen van huidproblemen. Ze bevatten bouwstoffen, vitaminen, mineralen en essentiële vetten voor het beschermen, voeden en verbeteren van de huid. Ze ondersteunen het lichaam bij het onderhoud en de aanmaak van nieuw bindweefsel, collageen en elastine en zorgen voor een mooie, gezonde en stralende huid.
Medik8 is een award-winnend wereldwijd huidverbeteringsmerk dat uitsluitend wordt verkocht door huidverbeteringsexperts.

Medik8 producten worden ontworpen, ontwikkeld en geformuleerd door een team van biochemici en farmacologen in hun Britse biotechnologische onderzoeksfaciliteit.

Met bewezen technologie Medik8 producten zijn speciaal ontworpen om veroudering en huidproblemen tegen te gaan.
De Klassieke Body Wrap
Onze wereldberoemde Klassieke Body Wrap is al 25 jaar lang een favoriet vanwege de ongelooflijke en onmiddellijke resultaten voor centimeterverlies en de unieke garantie wat betreft het verlies van centimeters. Deze aanzienlijke resultaten voor centimeterverlies zijn te danken aan onze natuurlijke klassieke kleioplossing in combinatie met de gespecialiseerde wikkeltechnieken.
Onze behandeling Klassieke Body Wrap biedt de garantie dat u minstens 15 cm zult verliezen en zo niet, dan hoeft u niets te betalen. Het gemiddelde centimeterverlies bij de eerste behandeling is 25 tot 35 cm.