Mesoestetic is één van 's werelds meest geïnspireerde en technologisch geavanceerde medische huidverzorgingsbedrijven, met het hoofdkantoor in Barcelona. Daar worden continu innovatieve gezichts-, zonbeschermings- en lichaamsbehandelingen ontwikkeld. De medische expertise, de exclusieve ingrediënten en het voortdurende onderzoek resulteren in wereldtop producten, zoals Cosmelan, Depigmentatiebehandeling, Mesoéclat, Energy C, Collagen 360°, Stem Cell en Radiance DNA anti-agingbehandelingen. Alle producten voldoen aan strikte farmaceutische normen die veilige, snelle en gegarandeerde resultaten opleveren.

Deze uitzondelijke eigenschappen worden verder gedragen in de productlijn voor thuisgebruik. Test ze. U zal versteld staan van hun ongezien resultaat.
Skinphilosophy- We Love Your Skin
Skinphilosophy is een innovatieve cosmeceutical lijn gecreëerd door een internationaal team van experts: Beauty Creator Laboratorie.

Het hoofd concept van Skinphilosophy is support en re-generatie van de huid functies. Dit geeft verbetering en optimaal functioneren van de huid eigenschappen op cellulair niveau. Huid verzorging die er voor zorgt, dat na geavanceerde analyse effectieve regeneratie een huideigen-hydratatie tot stand komt.
NutraSkin Collagen Drink is een anti-aging collageenpoeder dat je kunt mengen met water, sap of een smoothie. Er zijn verschillende studies gedaan met de Bioactieve Collageen Peptiden in NutraSkin. Van dit VERISOL® collageen is aangetoond dat het daadwerkelijk rimpeltjes vermindert en de huid elastischer maakt. Door dagelijks gebruik van NutraSkin Collagen Drink blijft krijgt je huid een betere textuur en verminderen lijntjes en rimpeltjes.

Niet alle collageenproducten zijn hetzelfde. NutraSkin bevat de hoogste dagdosering van 7,5 gram VERISOL® collageenpeptiden, waar andere merken sachets vaak 2,5 of 5 gram bevatten. Voor deze hoeveelheid zou je dagelijks ca. 9 tot 18 collageentabletten of -capsules moeten nemen. NutraSkin Collagen Drink werkt van binnenuit, elke dag opnieuw!

NutraSkin Collagen Drink is een clean label product. Dit wil zeggen dat wij geen suikers, zoetstoffen, smaakstoffen of andere additieven aan het collageenpoeder hebben toegevoegd. NutraSkin bestaat voor 100% uit actieve ingrediënten. Beauty by nature!
Alpha-H is een professioneel merk dat zich specifiek richt op huidverbetering. Het Australische merk werkt daarom uitsluitend met hoge percentages van de door dermatologen meest gewaardeerde ingrediënten, zoals glycolzuur, retinol, melkzuur, hyaluronzuur, peptiden en vitamine A, B, C en E. De producten hebben bovendien, waar nodig of functioneel, bewust een lage pH waarde. Dit trekt de huidcellen uit hun ‘comfort zone’ waardoor zij hard aan het werk gaan en het zorgt ervoor dat de ingrediënten ook daadwerkelijk de dieper gelegen huidlagen bereiken. De producten van Alpha-H zijn daarom in staat om op cellulair niveau te werken en van binnenuit te zorgen voor huidverbetering; voor korte en lange termijn.

GEEN ONNODIGE INGREDIËNTEN
Integriteit, effectiviteit en kwaliteit staan bij Alpha-H voorop; daarom worden synthetische ingrediënten, parfums of vulstoffen waar mogelijk vermeden; wordt er waar mogelijk gewerkt met natuurlijke ingrediënten of alternatieven en worden er geen concessies gedaan aan de kwaliteit en effectiviteit van de producten; ongeacht de prijs van de grondstoffen.
De Klassieke Body Wrap
Onze wereldberoemde Klassieke Body Wrap is al 25 jaar lang een favoriet vanwege de ongelooflijke en onmiddellijke resultaten voor centimeterverlies en de unieke garantie wat betreft het verlies van centimeters. Deze aanzienlijke resultaten voor centimeterverlies zijn te danken aan onze natuurlijke klassieke kleioplossing in combinatie met de gespecialiseerde wikkeltechnieken.
Onze behandeling Klassieke Body Wrap biedt de garantie dat u minstens 15 cm zult verliezen en zo niet, dan hoeft u niets te betalen. Het gemiddelde centimeterverlies bij de eerste behandeling is 25 tot 35 cm.