Globale anti-aging behandeling van Mesoestetic® bestaande uit een kuur van 5 behandelingen. Speciaal ontwikkeld voor het reactiveren van de vitale huidfuncties en het versterken van de beschermende huidbarrière.

Voor wie?

Voor de rijpere huid, vanaf 55 jaar. 

Effect?

Herstellend en hermodellerend effect voor de diepere rimpels. De huid hervindt haar elasticiteit en stevigheid, wordt helder en lumineus en de rimpels verminderen gradueel.

Dit pack bevat: 

  • Radiance DNA Serum (10% [meso] herstelcomplex®): ultrageconcentreerd serum met een herstellende en reconstructieve werking. Wordt aangebracht met een specifieke 40 minuten durende celvernieuwende Japanse massagetechniek ‘Kobido’. Speciaal ontworpen om het celmetabolisme te stimuleren en te reactiveren om zodoende de ouderdomstekenen zichtbaar te verminderen.
  • Radiance DNA Crystal Fiber Mask: vervaardigd voor medisch gebruik met 3D nano-vezels, 100% natuurlijk, voor gelaat en hals. Heeft een vacuum effect om zodoende de actieve stoffen dieper in de huid te laten indringen. Hermodelleert onmiddellijk, hertekent het ovaal van het gelaat en vermindert zichtbaar de diepere rimpels.
  • Radiance DNA Intensive Cream: dagcrème.

Wilt u een afspraak maken voor deze behandeling, klik dan op de knop of stuur een e-mail naar info@m-age.nl.

U kunt natuurlijk ook bellen naar 06 105 90 322.