Radio Frequentie Tripolar is een niet-chirurgische facelift behandeling die zeer gewild is om zijn huid verstevigende eigenschappen.

RF Tripolar (radiofrequentie) is de meest spectaculaire techniek voor huidverstrakking en verbetering. Dit systeem werkt door zeer nauwkeurige RF Tripolar op het bindweefsel en de opperhuid zonder het overige weefsel aan te tasten. Uw huid  wordt strakker door de aanmaak van nieuw collageen. Uw stofwisseling en bloedcirculatie worden verbeterd en de afvoer van vet en afvalstoffen wordt gestimuleerd.

Voordeelen:

  • De structuur van uw huid verbeterd en rimpels vervagen
  • Verbeterd de aanmaak van collageen
  • Verbeterd diepe rimpels
  • Verstevigend de verslapte huid in het gezicht, denk ook aan de kin, kaaklijn en hals
  • De werking van de RF Tripolar is zeer plaatselijk. Daarom kan de behandeling overal op het lichaam worden toegepast zoals: in het gezicht voor de correctie van de gezichtscontouren, rondom de ogen, decolleté, hals, heupen, billen, aan de binnenzijde van de armen of op de buik.

Tijdens een vrijblijvend en gratis consult kunnen we u informeren over uw huid en zullen we u vertellen welke behandeling bij u past. Afhankelijk van het soort huidprobleem zullen wij aan u een behandeling adviseren en hiervoor een behandelplan opstellen.