ultrasoundBij een behandeling met ultrasound worden geluidsgolven gecombineerd met stroom. Hierdoor worden ook de spiertjes gestimuleerd waardoor de huid een betere doorbloeding en een betere zuurstofopname krijgt. Het resultaat is een stevigere huid , strakker in je vel en de huidcellen zijn weer actief.

Ultrasound werkt door hoge maar niet hoorbaar geluidsgolven. Deze geluidsgolven zorgen voor een micromassage die de spieren in de huid stimuleert, waardoor de huid een betere doorbloeding en betere zuurstofopname krijgt. Hierdoor kunnen werkzame stoffen ingeluisd worden naar dieper liggende huidlagen. De geluidsgolven zorgen ook voor een betere afvoer van de afvalstoffen en helpen vocht vanuit de weefsels beter af te voeren. De huid werkt door deze behandeling van binnenuit aan herstel en verjonging.

Andere voordelen:

  • Verbetering van de doorbloeding.
  • Huidverstrakking.
  • Vermindering van wallen (door vochtophoping).
  • Vermindering van donkere kringen.

De ultrasound behandeling kan in overleg bij alle gezichtsbehandelingen als extra handeling toegevoegd worden.

Tijdens een vrijblijvend en gratis consult kunnen wij u informeren over uw huid en zullen wij u vertellen welke behandeling bij u past. Afhankelijk van het soort huidprobleem zullen wij aan u een behandeling adviseren en hiervoor een behandelplan opstellen.