ucw01

De Universal Contour Wrap is van oorsprong een therapeutische behandeling ontwikkeld door de Amerikaanse Doctor R. Strem. Oorspronkelijk bedacht als een medische behandeling voor lever- en nierpatiënten(als detox behandeling), wordt Universal Contour Wrap vooral omwille zijn afslankende werking als schoonheidsverzorging toegepast. De Universal Contour Wrap verwijdert dode huidcellen, reinigt de huid, ontgift het lichaam, verstrakt de huid en maakt littekens, striemen en cellulitis minder zichtbaar. Ook garandeert het een groot en blijvend centimeterverlies.

Het is niet ongewoon dat u na een kuur van meerdere behandelingen een maatje kleiner in kleding wordt. Toch is de behandeling niet alleen geschikt voor mensen met overgewicht. Iedereen die een verstrakking, versteviging en ontgiftend van zijn lichaam wenst, is gebaat bij deze verzorging. Tevens meer aandacht wordt besteed aan probleemzones zoals billen, dijen, armen en buik.

Bij de Universal Contour Wrap behandeling verliest u namelijk geen gewicht, maar centimeters, waaruit blijkt dat het hier niet om een dehydratatie-proces gaat.

De behaalde resultaten zijn vrijwel altijd ronduit verbluffend. De gemiddelde klant verliest bij de eerste behandeling tussen 15 en 36 centimeter.

Effecten van de Universal Contour Wrap :

• Ontgiftend en gezuiverd effect.

• Centimeterverlies tussen de 15 en 36 cm.

• Verstrakt en verstevigt de huid.

• Stimuleert de lymfe-en bloedcirculatie.

• Werkt op plaatsen waar omvangvermindering moeilijk is.

• Is een geweldige start voor een vermageringskuur.

• Maakt striemen en littekens minder zichtbaar.

• Werkt de vorming van cellulite tegen.

• Personen die last hebben van eczeem en/of psoriasis.

Naast een behoorlijk centimeterverlies, voelt men zich lekkerder in zijn vel, omdat het lichaam is verlost van veel gifstoffen. U krijgt het gevoel herboren te zijn met een wonderbaarlijk stevige, gladde en zijdezachte huid.

 

De hele behandeling duurt 2 uur. Een uniek mengsel van welige, mineraal houdende klei en gespecialiseerde technieken, die een bijdrage leveren aan de reiniging en het ontgiften van uw lichaam. De behandeling bewerkt tevens de zachte, vethoudende weefsels, waardoor onmiddellijk en blijvend verlies van centimeters ontstaat. Zodra de warme, met klei doordrenkte windels aangebracht zijn, mag u een uur lang blijven liggen en ontspannen, terwijl de behandeling voor u werkt. U kunt deze tijd ook gebruiken om meer profijt te trekken van uw bezoek aan de salon, zoals een gezichtsbehandeling. De windels wordt vervolgens verwijderd en u zult verbluffend staan met uw lichaamsafmetingen van voor en na de behandeling.

Het centimeterverlies zet zich voort weken lang door nadat u de salon hebt verlaten. Nadat u bent ingewikkeld, blijft de speciale klei oplossing achter in de poriën van uw huid zodat de ontgiftten en verstrakking nog drie tot vier dagen doorwerkt voor verder centimeter verlies.

Deze wrap geeft vanaf de eerste behandeling resultaat. Om de volledige voordelen van UCW Classic te ervaren, Wij raden u aan een kuur te volgen van minimaal 3 behandelingen tussen 7-10 dagen aanbevolen om tot alle huidlagen door te dringen voor een grondige detox. Het centimeter verlies is cumulatief en het gemiddelde totale verlies is ongeveer 60 centimeter na slechts drie behandelingen. Het is ook voor de meeste vrouwen vaak voldoende om een complete kledingmaat kleiner te kunnen dragen.

Dit is geen behandeling met vochtverlies. Wij adviseren u om na de behandeling regelmatig water te drinken om het ontgiften te bevorderen.

• 15 centimeter er af of u betaalt niet!

Een onafhankelijke studie door de universiteit van Westminster heeft aangetoond dat de UCW-behandeling een consistent meetbaar centimeterverlies behaalt, getest onder laboratorium-condities voor een twee-uurs-behandeling. Dit is de reden dat de UCW-behandeling u wordt aangeboden met een dubbele garantie op het resultaat:

• U verliest bij uw eerste behandeling minstens 15 cm in lichaamsomtrek of u hoeft de behandeling niet te betalen.

• Op voorwaarde dat er geen gewichtstoename is moet het verlies in lichaamsomtrek ook na een maand minstens 15 cm zijn of u mag de behandeling gratis overdoen.

ucw06