Al jaren werkt Madge, eigenaresse van M-Age Skin Care, met passie, veel plezier en liefde als huidspecialiste voor alle huidtypen.

Zij heeft zich gespecialiseerd in huidverjongings – en huidverbeteringsmethodes.

Zij geloof dat leeftijd maar een getal is en dat uw uiterlijk uw werkelijke leeftijd niet hoeft te verklappen.

Om haar kennis en inzicht nog verder te vergroten op het gebied van dermatologische aandoeningen en de daar bijbehorende behandelingen heeft ze de opleiding Dermatologie voor Schoonheidsspecialiste gedaan bij U-Consultancy. Dit om relevante voorlichting te kunnen geven aan haar cliënten.

Haar doel is om samen met U te werken aan het mooi en gezond maken van uw huid door middel van doeltreffende en professionele behandelingen, uitsluitend gericht op het juiste productadvies en de juiste supplementen om uw huid te verbeteren.
Bij M-Age Skin Care is elke klant speciaal. Het luisteren naar de klant staat daarom centraal in de behandelingen.

Wilt U ook uw huid verbeteren/verjongen? Maak dan vandaag nog een afspraak om de juiste behandeling programma voor uw huid te bepalen.

 

Afspraken

Alle behandelingen worden met de grootste zorg en aandacht gegeven, waarbij altijd ruimschoots de tijd voor u genomen wordt. Om u de rust en aandacht te geven die u verdient, vinden behandelingen en het afhalen van producten uitsluitend op afspraak. Het maken van een afspraak kan eenvoudig op de volgende wijze:

  • Telefonisch, door te bellen naar 06 105 90 322
  • Per E-mail, door te mailen aan info@m-age.nl
  • Online

Verzetten van uw afspraak

Het komt vanzelfsprekend wel eens voor dat een afspraak niet door kan gaan. Geen probleem, maar horen dit graag wel zo snel mogelijk. U kunt tot 48 uur van te voren kosteloos uw afspraak annuleren of verzetten. Dit geeft ons de mogelijkheid iemand anders in te plannen. Indien u een afspraak niet op tijd verzet of annuleert, of bij het niet verschijnen op de afspraak, zijn wij genoodzaakt 50% van de behandelkosten in rekening te brengen.

Annuleren en verzetten van afspraken kan uitsluitend telefonisch.